Text Box:

REMEDIU HOMEOPAT

PAHARUL CU APĂ

 

PREFAȚĂ

 

 

Așa cum universul nu există fără cele două fețe ale existenței, așa cum nu există Yang fără Yin, așa și în viața noastră există lucruri pozitive și lucruri negative. Altfel, ...cum putem să spunem despre un lucru că el este bun dacă nu cunoaștem cum arată varianta lui negativă?

Așa și suferința oamenilor este o parte integrantă a existenței noastre și care, într-o anumită măsură, se dovedește benefică ajutându-ne să evoluăm. Bineînțeles, dacă suferința se dovedește prea mare ca intensitate nu ne rămâne de făcut decât căutarea altor căi pentru ieșirea din impas și de a echilibra cele două forțe. În lume există mai multe terapii de eliminare a suferinței din corpul nostru, singura problemă este descoperirea variantei care se potrivește cel mai bine persoanei noastre.

Astfel, doar o suferință majoră, care te aduce la un nivel maxim de durere, poate schimba aceste programe ce au fost înscrise în mintea noastră în decursul zecilor de ani de îndoctrinare și ne poate face să vedem lumea cu alți ochi, să apreciem sănătatea, exact cum s-a întâmplat și în cazul meu, fapt care a condus la apariția acestei cărți.

 

Socrate spunea: Cine vrea să miște lumea trebuie mai întâi să se miște el însuși”.

Autorul acestui studiu dorește să propună o nouă variantă a unei posibile terapii care, pe cât de simplă pare la prima vedere, pe atât de greu este de urmat.

Simplă, deoarece nu necesită decât 10 secunde din timpul nostru (cât să scriem 5 cuvinte pe o bucățică de hârtie) dar grea din cauza comodității noastre, care ne împiedică să trecem peste anumite tabieturi și obiceiuri adânc înscrise în subconștientul nostru.

 

Metoda descrisă în lucrarea de față arată importanța cuvintelor pe care le folosim zilnic și cum ele, în funcție de conotația lor – pozitivă sau negativă – pot influența drumul nostru în viață.

 

Această carte trebuie citită mai ales când sănătatea noastră este maximă și putem cântări corect informațiile primite. Dacă credeți că în clipa când veți fi în suferință, o să fiți în stare să o citiți și aprecia corect, vă faceți iluzii.

 

Această carte, având o viziune asupra unui anumit adevăr științific, aruncă în derizoriu natura universală ignorând total gândirea logică, elementară pentru ființa umană, cu legile ei de bun-simț care spun că nu se poate face ceva ...din nimic. Cu toate acestea, nu pot decât să sper că lecturarea cărții o să aducă suficiente argumente în favoarea ei.

Având în vedere că până în urmă cu nu mai mult de 150 de ani tehnologiile noastre moderne ar fi părut de neconceput, e naiv să gândim că am învățat deja toate lecțiile despre univers. Paradoxul epocii noastre este că, în societatea informației, omul este tot mai dezinformat. Deși avem acces la foarte multe informații, totuși nu știm ceea ce se petrece cu adevărat în jurul nostru.

Lumea științifică oficială se cramponează de vechile paradigme conform cărora existența lumii noastre poate fi explicată pe deplin prin modelul mecanicist al Universului.

 

 „Vă amintiți cum râdeau oamenii de curenții electrici... (și acum sunt folosiți de către toată lumea) Cunoașterea ființei umane este abia în stadiul incipient.”

                                                            Albert Einstein

 

 

 

Notă:

Această carte dorește să aducă la cunoștința oamenilor, în primul rând faptul că există o alternativă medicală numită HOMEOPATIE, orientată către cauza care a produs suferință organismului.

autor

MIHAI IONESCU

© Copyright 2020